Eerste Stuurman Junior

Vlissingen

Maritime, General cargo

Full Time

Vocational

Ben jij net afgestudeerd en toe aan een nieuwe uitdaging? En ben je per september beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Apply for this job

Job description

Wij zijn per september op zoek naar een Eerste Stuurman Junior. Ben jij net/bijna afgestudeerd en wil je graag beginnen aan een nieuwe uitdaging en ervaring op doen? Of ben je nog hard aan het knokken om je diploma binnen te halen en toch alvast zekerheid hebben na de zomer? Aarzel dan niet en solliciteer direct via deze vacature! Het enige wat je hoeft te doen is je CV en motivatie uploaden. Daarna kan je achterover leunen en word je vanzelf gebeld, wie weet is die toffe job binnenkort van jou!

Job requirements

·        Je vaart in Junior/beginner positie of bent net klaar met school.
·        Geldig vaarbevoegdheid bewijs als Stuurman.
·        Geldige STCW’10 certificaten.

Our offer

· Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
· Marktconform salaris.

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.

De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.

Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen.

Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden.
Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Apply for: Eerste Stuurman Junior

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Mandy Theune can tell you all about it.

Apply for this job