Job description

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van tijdelijke apparatuur om petrochemische installaties te kunnen drainen, vullen, opwarmen, circuleren, reinigen, en drogen.
De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een vooraf door de werkvoorbereiding opgesteld plan met daarin een werkinstructie die jij nauwgezet opvolgt om zo te komen tot een veilig en goed eindresultaat.

Het werk bestaat voornamelijk uit:
  • Bewaken en bijsturen van belangrijke proceswaarden zoals temperatuur, druk, concentratie, en debiet tijdens de werkzaamheden
  • Bespreken van de voortgang en de gemeten waarden met de operators van onze klanten
  • Opstellen, aansluiten, losmaken en weer verwijderen van tijdelijke installaties zoals leidingwerk, pompen, afsluiters, slangen, warmtewisselaars, ketels, compressoren, en circulatie-en opslagtanks
Het werk is specialistenwerk, je wordt daarom intern verder opgeleid. De interne opleidingen worden aangevuld met externe trainingen zoals bijvoorbeeld, SIR Chemisch Technisch Operator, werken met ademlucht, flensmonteur en diverse andere benodigde veiligheidstrainingen.

Job requirements

-   Ervaring in de petrochemie is een pré, maar niet vereist
-   Een afgeronde MBO opleiding zoals bijvoorbeeld VAPRO A of B, procestechniek of Middelbaar Laboratoriumonderwijsniveau
-   In bezit van geldig rijbewijs B en eigen vervoer
-   In bezit van een geldig VCA Certificaat 
-   Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken
-   Je bent incidenteel bereid om:
  • In het buitenland te werken
  • In de kost te gaan voor de duur van een project
Als je niet geheel aan het profiel voldoet, maar wel geïnteresseerd bent neem dan gerust contact met ons op. Wellicht hebben wij andere mogelijk die aansluiten bij je ambities in een soortgelijke functie.

Our offer

Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is.
Je komt te werken in een organisatie met een goede werksfeer, waarbij mogelijkheden zijn voor het volgen van opleidingen en wordt gecommuniceerd in korte lijnen.
Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.
 

Company description

Apply for: Onshore Operator

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it.

Apply for this job