This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Job description

Als (assistent) monteur werk je samen met je collega`s aan renoveringsprojecten van luchtbehandelingssystemen. Je werkzaamheden bestaan uit timmerwerkzaamheden, coaten, reinigen, filters vervangen, verlageren en bouwen van nieuwe kasten. Je komt bij alle mogelijke soorten organisaties over de vloer, van grote overheidsorganisaties, universiteiten en ziekenhuizen tot raffinaderijen. Het werk is specialistenwerk waarvoor je intern goed wordt opgeleid.
Als monteur ben je breed inzetbaar, werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van je eigen werk. De werkzaamheden zijn over het algemeen afwisselend en uitvoerend van aard. Voordat je aan deze functie begint, dien je te weten dat je wisselende werktijden hebt. Ook werk je soms in het weekend. Uiteraard staat daar een passende beloning tegenover.

Job requirements

  • Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding;
  • Ervaring in monteurswerkzaamheden is een pre;
  • Je bent flexibel als het gaat om werktijden, geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen via onze klant;
  • Je hebt sterke affiniteit met techniek;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Our offer

Je wordt werkzaam gesteld bij een van onze klanten welke gekenmerkt zijn door een gezellige bedrijfssfeer met een no-nonsensecultuur. Zij en wij communiceren helder, duidelijk en direct. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Een functie waarin je veel verschillende werkzaamheden verricht en geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, afhankelijk van kennis-en ervaringsniveau.

Company description

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies