This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Bar Manager - Cruise Ferry

Eemshaven

Offshore Catering, Vessel

Full Time

Fixed Rotation

Ga aan de slag op de Cruise Ferry tussen Eemshaven en Kristiansand Noorwegen. Lees hieronder meer over onze Bar Manager vacature!

Job description

Wij zijn per direct op zoek naar een Bar Manager! Je gaat aan de slag op de nieuwe Cruise Ferry die vaart tussen Eemshaven en Kristiansand in Noorwegen. Je gaat hierbij werken in een schema van 4/6 weken op en 4/6 weken af, maar 2 weken op en 2 weken af is ook bespreekbaar!

Als Bar Manager ben je verantwoordelijk voor goede service aan de passagiers die één van de bars bezoeken die het cruiseschip rijk is. Als Bar manager zorg jij naast een goede team/rol verdeling ervoor dat bar tenders en bediening optimaal hun werk kunnen doen. Samen zorgen jullie voor een tevreden klant. Daarnaast zorg je ervoor dat de voorraad op orde is. Dit coördineer met de organisatie (o.a. inkoop). Je geeft in deze functie leiding aan medewerkers achter de bar en in de bediening. Op drukke momenten kan het zijn dat je meedraait op de vloer en achter de bar.

Omdat je een aantal weken op en af werkt is de locatie waar jij woont binnen Nederland niet belangrijk, wel verwachten wij dat je goed Nederlands/Engels spreekt vanwege de passagiers aan boord. Spreek je Noors dan is dit een plus punt!

Job requirements

De Bar Manager die wij zoeken is/heeft:

  • Je hebt je zeevaart Basic Safety en medische keuring of bent bereid deze te halen.
  • Ervaring binnen hotel of horeca in de cruise/scheepvaart is een pré.
  • Goed Nederlands en Engels spreken is een pré.
  • Noors sprekend is een pluspunt!
  • Je kunt naar de Eemshaven (Groningen) reizen.

Our offer

Je gaat aan de slag als Bar Manager! Wat kun je verwachten:

  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een hoog loon.
  • Je werkt in rotatie van 4/6 weken op en af, dus je hebt veel vrije tijd!
  • Interne opleidingen bij de klant. Dit wordt betaald door de opdrachtgever. 

Solliciteer via Oceanwide Offshore Catering!
Oceanwide Offshore Catering helpt jou aan leuk en uitdagend werk! Wil je meer over ons en onze dienstverlening? Bekijk dan onze website: Bezoek ons!

Heb jij je zeevaartpapieren en bij voorkeur ervaring binnen de cruises/scheepvaart? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier en stuur je Engelstalige cv via email: crewplanning@oceanwidecrew.com. Wil je meer informatie neem dan contact op met onze Offshore Catering collega’s via +31223671727 Zij kunnen jou alles vertellen over deze functie

Company description

Do you have questions about this vacancy?

Oceanwide Offshore Catering can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Take a look at all our vacancies in
Offshore Catering

Vacancies Create JobAlert