Docent Energietransitie Vlissingen

Vlissingen

Wind energy, Office

Full Time

€3086 - €4615

Permanent

Wil jij als docent energie transitie de mogelijkheid krijgen om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onderwijs op het gebied van energie transitie? Lees dan verder!

Apply for this job

Job description

Als enthousiaste ingenieur ben jij de ideale kandidaat om de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van de energietransitie te vertalen naar lesmateriaal en onderwijsprogramma's die aansluiten bij de behoeften van studenten.
Je werkt nauw samen met de technische opleidingen binnen het mbo, maar ook met bedrijven in de energiesector. Je hebt een belangrijke rol in het ontwikkelen van praktijkgerichte opdrachten en projecten voor studenten, zodat zij hun opgedane kennis direct kunnen toepassen in de praktijk.
Goede communicatie eigenschappen zijn essentieel voor deze functie. Je bent in staat om de complexe materie op begrijpelijke wijze uit te leggen aan studenten, maar ook aan docenten en bedrijven. Daarnaast weet je studenten en docenten te motiveren om zich te verdiepen in de energietransitie en hen te enthousiasmeren om hierin een actieve rol te spelen. Je hebt een positieve instelling en bent in staat om studenten en docenten te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Job requirements

Wat vragen we van je?
  • Je hebt relevante werkervaring in de techniek, bijvoorbeeld als ingenieur, technicus of in een vergelijkbare functie
  • Je hebt kennis van de energietransitie en begrijpt hoe techniek kan worden toegepast in de praktijk
  • Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die goed kan samenwerken met collega's en studenten
  • Je kunt begeleiding geven in het arbeids- en leerproces van jongeren, waardoor je hen kunt ondersteunen in hun ontwikkeling
  • Je vindt het leuk om je opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen op anderen en hebt hier ervaring mee
  • Je hebt een afgeronde lerarenopleiding of PDG (of bent bereid deze te behalen) waardoor je didactisch goed onderlegd bent
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting technische bedrijfskunde, elektrotechniek of werktuigbouwkunde en je hebt relevante werkervaring 

Our offer

Wat bieden we je?
Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo. Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand). Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Company description

Apply for: Docent Energietransitie Vlissingen

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Lakeesha Inees-Kooijman can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Administratief Medewerker Utrecht

Utrecht

Wind energy, Office

Permanent

€3000 - €4000

Docent Energietransitie Vlissingen

Vlissingen

Wind energy, Office

Permanent

€3086 - €4615

Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen Vlissingen

Vlissingen

Wind energy, Office

Permanent

€3086 - €4615

Take a look at all our vacancies in
Wind energy

Vacancies Create JobAlert