Docent Maintenance

Vlissingen

Wind energy, Maintenance

Full Time

€3431 - €5078

Vocational / Bachelor

Ben jij de gedreven docent die het onderwijs transformeert en studenten klaarstoomt voor de dynamische wereld van Maintenance? Lees hieronder meer over de vacature en solliciteer dan snel!

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als een proactieve en ondernemende docent met diepgaande ervaring en kennis in de mechanische en elektrotechnische domeinen, ben jij de perfecte kandidaat voor deze positie. Jouw enthousiasme voor het overbrengen van zowel theoretische als praktische kennis aan studenten is buitengewoon. Je hebt de flexibiliteit om verschillende onderwijsmethoden en benaderingen te hanteren. Het vervullen van jouw rol als coach voor de studentengroep is van essentieel belang, waarbij je een sterke band met hen opbouwt en hen weet te overtuigen van de praktische waarde van de lesstof. Je zult lesgeven aan zowel niveau 3 als niveau 4 MBO-studenten, met ongeveer 50 studenten in de voltijd (BOL) opleiding en 12 tot 13 studenten in de deeltijd (BBL) opleiding.

Wat ga jij doen:

 • Verzorgen van theoretische en praktische lessen in maintenance gerelateerde vakken;
 • Begeleiden van studenten in de beroepspraktijkvorming;
 • Fungeren als coach voor de studentengroep, waarbij je hen motiveert en ondersteunt in hun leerproces;
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van lesmateriaal en onderwijsmethoden.

Job requirements

Wat neem je mee?

 • Een voltooide lerarenopleiding of Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), of je bent bereid om deze te behalen;
 • Recente werkervaring in de werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek;
 • Jij bent een enthousiaste, flexibele teamspeler met aantoonbare affiniteit voor jongeren van 16 jaar en ouder;
 • De vaardigheden om jongeren te begeleiden in zowel hun leer- als arbeidsproces;
 • Jij draagt graag je praktijkervaring en kennis over op de nieuwe generatie;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en de mogelijkheid om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier over te brengen;
 • HBO-werk- en denkniveau.

Our offer

Wat bieden we je?

 • De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.
 • Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand). Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.
 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract van een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.
 • Als jij ervan overtuigd bent dat je de expert bent die we zoeken, aarzel dan niet om te reageren! De opdrachtgever biedt mogelijkheden voor persoonlijke groei en de kans om samen te werken met studenten en het onderwijsteam.
De functie-eisen zijn bedoeld als richtlijn. Vind je de functie interessant, maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Wij kijken verder dan je C.V. Wil je meer weten over deze of andere vacatures, neem dan contact met ons op.De procedure:

 • De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure.
 • Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Company description

Apply for: Docent Maintenance

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Charity Tokaya-Verrijdt can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Servicemonteur Windturbines Rotterdam

Rotterdam

Wind energy, Maintenance

Permanent

€2850 - €3850

Technicien éolien Wallonie

Bressoux

Wind energy, Maintenance

€2850 - €3850

Wind Technician Wallonia

Wallonia

Wind energy, Maintenance

Permanent

€2850 - €3850

Take a look at all our vacancies in
Wind energy

Vacancies Create JobAlert