This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen Vlissingen

Vlissingen

Wind energy, Office

Full Time

€3086 - €4615

Permanent

Wil jij een waardevolle rol in het leven van studenten hebben en weet jij alles over mobiliteit en mobiele werktuigen? Lees dan snel verder!

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Hoe ziet een werkdag van een docent er uit?

Als docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen heb je een bijzonder waardevolle rol in het leven van studenten. Je bent verantwoordelijk voor het lesgeven over een breed scala aan voertuigen, met een specifieke focus op autotechniek, vrachtwagens en vooral landbouwvoertuigen, heftrucks en andere mobiele werktuigen. Je expertise strekt zich uit tot het begrijpen en onderwijzen van de technologieën, systemen en onderhoudsprocedures die nodig zijn voor deze specifieke voertuigen. Door boeiende lessen te geven en praktische ervaringen te bieden, bereid je studenten voor op een carrière waarin ze kunnen bijdragen aan de mobiliteitssector en de landbouw- en werktuigindustrie.
Elke dag als docent Mobiliteit en Mobiele Werktuigen is uniek en gevarieerd. Je begint de dag met een energieke start, begroet je studenten en creëert een positieve leeromgeving. Je begint met het geven van een interactieve theoretische les, waarbij je gebruik maakt van diverse leermiddelen en real-life voorbeelden om de stof tot leven te brengen. Je zorgt ervoor dat de studenten actief betrokken zijn en vragen kunnen stellen.
Na de theorieles is het tijd voor de praktijk. Je neemt de studenten mee naar het practicumlokaal, waar ze de kans krijgen om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Je begeleidt hen bij het uitvoeren van verschillende mobiliteit gerelateerde activiteiten, zoals het controleren van voertuigen, het uitvoeren van technische metingen of het analyseren van verkeerssituaties.
Naast het lesgeven, werk je ook aan het verbeteren van het curriculum en de onderwijsmethoden. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en integreert deze in je lessen. Je neemt deel aan vergaderingen en werkt samen met collega's om de lesstof continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de studenten.

Klinkt dit als jouw ideale werkdag? Solliciteer nu en kom het team versterken als docent mobiliteit!

Job requirements

Wie ben jij?
  • Je hebt bij voorkeur recente werkervaring in de mobiliteitsbranche, zoals in het werken met hijskranen, landbouwwerktuigen of vergelijkbare velden. Je hebt ervaring bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in hijskranen en hebt ervaring met het onderhouden en repareren van diverse hijsapparatuur;
  • Je hebt het vermogen om jongeren te begeleiden in hun leer- en werkproces. Je hebt bijvoorbeeld binnen een werken/leren traject heb je ervaring met het succesvol begeleiden van stagiaires met verschillende behoeften en niveaus van begrip, waarbij je hun individuele leerstijlen begrijpt en aanpast aan hun specifieke vereisten;
  • Je hebt een sterke interesse om jouw praktijkervaring en kennis over te dragen op de studenten. Je hebt workshops georganiseerd waarin je studenten hebt geleerd hoe ze mobiliteit voertuigen zoals heftrucks, hijskranen of vrachtwagens kunnen onderhouden en repareren;
  • Je hebt een afgeronde lerarenopleiding of PDG, óf je bent bereid om deze te behalen. Je begrijpt het belang van pedagogische en didactische vaardigheden in het onderwijs en je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen als docent.

Our offer

Wat bieden we je?
  • Een salaris van min. € 3.086,00 / max. € 4.615,00
  • Direct op contract bij opdrachtgever.
  • Naast het voordeel van vrije dagen tijdens alle schoolvakanties, bieden we ook naast je salaris en vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering
  • Bij ons staat persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling hoog in het vaandel. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en meer.
  • In eerste instantie gaat het om een tijdelijk contract van een jaar. Bij goed functioneren behoort verlenging van het contract tot de mogelijkheden of een benoeming voor onbepaalde tijd in dezelfde functie.

De functie-eisen zijn bedoeld als richtlijn. Vind je de functie interessant, maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Wij kijken verder dan je C.V. Wil je meer weten over deze of andere vacatures, neem dan contact met ons op.

Company description

Do you have questions about this vacancy?

Charity Tokaya-Verrijdt can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Docent Constructietechniek

Vlissingen

Wind energy, Office

Permanent

€3431 - €5078

Business development manager

Utrecht

Wind energy, Office

Temporary: with an option to permanent

Technical Support Specialist - Utrecht

Utrecht

Wind energy, Office

Permanent

€3000 - €4500

Take a look at all our vacancies in
Wind energy

Vacancies Create JobAlert