Eerste Stuurman Koopvaardij

Vlissingen

Maritime, General cargo

Full Time

Bachelor

Heb jij ervaring als Eerste Stuurman op diverse Koopvaardij schepen? Ben je voor een langere periode beschikbaar en zie je het zitten om in vaste rotatie te varen? Dan zoeken wij jou!

Apply for this job

Job description

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Eerste Stuurman voor op een Koopvaardij schip. Als eerste stuurman ben je verantwoordelijk voor de navigatie, het aansturen van de dekploeg en voor de de laad- en losoperaties. Je bent het centrale aanspreekpunt van de andere bemanningsleden aan boord en rapporteert aan de Kapitein. Je bent bereid om een langere periode van huis weg te zijn en vindt het te gek om wereldwijd te varen.

Oceanwide biedt jou als Stuurman een uitdagende baan aan voor een langere periode op een Koopvaardij schip. Dit kan per rederij en per project verschillen.

Wanneer jij aan de slag gaat voor Oceanwide heb je naast zekerheid als gedetacheerde ook nog eens de kans om aan de slag te gaan voor verschillende projecten, rederijen en schepen. Uiteraard kijken wij graag met je mee wat past bij jou en je ambitie(s).

Job requirements

De eerste stuurman koopvaardij die wij zoeken beschikt over:

  • Vaarbevoegdheid Chief Officer (ongelimiteerd)
  • Geldige STWC 2010 documenten.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als eerste Stuurman aan boord van General Cargo schepen.
  • Je hebt kennis van laad- en losoperaties van de lading.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent een team-player maar kunt ook goed zelfstandig werken.
  • Je toont initiatief, bent creatief en beschikt over een probleemoplossend.

Our offer

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.


Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde arbeidskrachten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie. Voor vragen over deze Eerste Stuurman Koopvaardij vacature kun je contact met ons opnemen naast de vacature of onder het sollicitatie formulier (mobiel).

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.
De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.
Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen. Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden. Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Apply for: Eerste Stuurman Koopvaardij

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Jafer Ghossein can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Maritiem Officier Koopvaardij

Vlissingen

Maritime, General cargo

Fixed Rotation

Chief Engineer General Cargo

Vlissingen

Maritime, General cargo

Fixed Rotation

Second Engineer General Cargo

Vlissingen

Maritime, General cargo

Take a look at all our vacancies in
Maritime

Vacancies