Job description

Oceanwide Expeditions is specialist in kleinschalige avontuurlijke expeditie cruises naar de poolgebieden. Met onze vloot van ijs versterkte schepen bieden wij onze passagiers unieke expeditie reizen naar Antarctica en het Noordpoolgebied.

Spreken deze bijzondere vaargebieden jou aan? Lees dan snel verder over deze vacature.

Oceanwide Marine Services is de scheepsbeheerder van de Oceanwide Expeditions Group. Alle reizen worden met grote zorg voorbereid en zijn aangepast voor de natuurlijke omstandigheden van de betrokken gebieden. Voor informatie over onze schepen kijk je op onze website: Bekijk onze vloot

Wegens uitbreiding van onze vloot zijn wij op zoek naar enthousiaste Hoofdwerktuigkundigen die met hun technische kennis en ervaring onze expedities mede mogelijk maken.

Als Hoofdwerktuigkundige ben je verantwoordelijk voor effectief en veilig beheer van alle technische installaties en apparatuur aan boord. Bijgestaan door een team van 7-10 internationale engineers en ratings zorg je ervoor dat systemen en apparatuur correct werken en worden onderhouden volgens de bedrijfsnormen. Op de kleinere schepen loop je ook wacht.

Job requirements

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als HWTK en bent bekend met conventionele motortypes. Ook heb je bij voorkeur gevaren op passagiersschepen.
  • In bezit van een geldig Chief Engineer unlimited vaarbevoegdheidsbewijs
  • Hands-on en sterke technische en probleemoplossende vaardigheden
  • Goede communicatieve vaardigheden en goede kennis van de Engelse taal

Our offer

  • Vast rotatieschema +/- 2,5 maand op/af
  • Tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling
  • Een professioneel en enthousiast team
  • Fantastische vaargebieden

Company description

Apply for: Hoofdwerktuigkundige - Expeditie schip

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

can tell you all about it.

Apply for this job