This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Inspecteur Servicemonteur

Amsterdam

Oil & Gas, Maintenance

Full Time

Day shifts

Vocational

Afwisseling! Dat is wat je zoekt. Bij veel verschillende bedrijven kunnen komen en jezelf daarmee verder ontwikkelen in de E- en W- techniek.

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Afwisseling! Dat is wat je zoekt. Jezelf verder ontwikkelen in de E- en W- techniek door bij veel verschillende bedrijven te komen zie je wel zitten. Als je ook zelfstandig en servicegericht bent is deze vacature zeker wat voor jou. Voor een internationale dienstverlener in onder andere de Wind Energie en Offshore heeft Oceanwide een vacature voor een Inspecteur – Servicemonteur in Amsterdam. 

Wat ga je doen?
Als Inspecteur – Servicemonteur ga je s ’ochtends zelfstandig of met een collega al vroeg op pad naar de afvaartlocatie om met de snelle boot naar het Windmolen park te varen. Daar voer je inspecties uitvoeren aan windmolens op onder andere het gebied van hydrauliek, valbeveiligingen en kranen. In de windmolen moet je veel klimmen dus een goede conditie en geen hoogtevrees is een must. Voor het werken in de Windindustrie krijg je nog een aantal specifieke GWO veiligheidstrainingen. Leuk om te doen!
Na de inspecties en keuringen maak je een rapportage op voor de klant waarna de dag al weer om is. De volgende job kan zomaar het inbedrijfstellen van een kraan in de machinebouw zijn of inspecties op een raffinaderij of bij defensie maar ook een elektrische storing in een kraan oplossen komt voorbij.
Om als Inspecteur – Servicemonteur te mogen keuren ga je het EKH-certificaat halen. (Erkende keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) Het is soms hard werken maar alles gaat gestructureerd en professioneel met een goed contact met de klant. Je weet dus wat er van je verwacht wordt en waar je aan toe bent.

Job requirements

Wat neem je mee?
 • Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau bijvoorbeeld WTB of Mechatronica
 • Je hebt al enige ervaring in de techniek en bent graag zelfstandig op pad. Je hebt een rijbewijs BE
 • Je hebt geen hoogtevrees en vindt het fijn om buiten te werken
 • Je hebt een VCA-Vol of bent bereid om dit te behalen en bent medisch fit- i.v.m. keuring voor offshore trainingen
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen, servicegericht en kan goed communiceren

Our offer

Wat bieden wij jou als inspecteur servicemonteur?
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever
 • Mogelijkheid tot specialisatie in een vakgebied
 • Een goed uitgeruste service bus
 • Neem contact op, voor meer informatie gaan we graag persoonlijk met je in gesprek

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over deze technische vacature? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct met jouw CV en motivatie.

Company description

Oceanwide werkt vanuit Den Helder, Rotterdam en Vlissingen en is actief over de hele wereld met hoofdkantoren in Nederland, USA en Mexico. Met diverse eigen operationele- en wervingskantoren ondersteunen wij de activiteiten van Oceanwide breed . Met ons kantorennetwerk en ons netwerk aan wervingsagenten zijn we in staat om de beste dienstverlening aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Oceanwide mag zich een van de marktleiders noemen met specialisaties in de Offshore Olie & Gas / Offshore Wind / Onshore Staffing & Maritieme posities.

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Mechanical Technician

Alkmaar

Oil & Gas, Maintenance

€3800 - €4800

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert