Kapitein Koopvaardij

Vlissingen

Maritime, General cargo

Full Time

Variable rotation

Bachelor

Ben jij een ervaren Kapitein en ben je niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen over het roer en de bemanning? Dan zoeken wij jou! Ervaring op Koopvaardij schepen is een must, heb je deze solliciteer dan direct via onze website.

Apply for this job

Job description

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Kapitein voor op een koopvaardij schip. Als Kapitein ben jij de gezagvoerder en daarmee de eindverantwoordelijke aan boord. Jij houdt contact met het personeel en legt verantwoording af bij de autoriteiten en de rederij. Bij calamiteiten rapporteer jij deze aan de rederij en het uitzendbureau waarvoor je werkzaam bent.

Oceanwide biedt jou als Kapitein een uitdagende baan aan op een koopvaardij schip. De duur kan variëren van 6 weken tot 12 weken of zelfs langer indien gewenst. De daadwerkelijke vaartduur kan soms verschillen per opdrachtgever/project waar jij voor komt te werken. Uiteraard wordt dit altijd in overleg besproken.

Wanneer je aan de slag gaat voor Oceanwide heb je naast zekerheid als gedetacheerde ook nog eens de kans om aan de slag te gaan voor verschillende projecten, rederijen en op diverse schepen. Uiteraard kijken wij graag met je mee wat past bij jou en je ambitie(s).

Job requirements

  • Vaarbevoegdheid Master tot 3000 GT of ongelimiteerd.
  • Geldige STWC 2010 documenten.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als kapitein aan boord van koopvaardij schepen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en je bent in staat leiding te geven.

 

Our offer

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.
  • werken in verschillende rotaties. 

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.
De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.
Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen. Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden.
Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Apply for: Kapitein Koopvaardij

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Jafer Ghossein can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Maritiem Officier Koopvaardij

Vlissingen

Maritime, General cargo

Fixed Rotation

Chief Engineer General Cargo

Vlissingen

Maritime, General cargo

Fixed Rotation

Second Engineer General Cargo

Vlissingen

Maritime, General cargo

Take a look at all our vacancies in
Maritime

Vacancies