Job description

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Kapitein voor een koopvaardij schip. De Kapitein is de gezagvoerder en daarmee de eindverantwoordelijke aan boord. Jij houdt contact met het personeel en legt verantwoording af bij de autoriteiten en de rederij.

Job requirements

  • Vaarbevoegdheid Master tot 3000 GT of ongelimiteerd;
  • Geldige STWC 2010 documenten;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als kapitein aan boord van koopvaardij schepen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en je bent in staat leiding te geven.

Our offer

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.
De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.
Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen. Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden.
Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Apply for: Kapitein Koopvaardij

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Mandy Theune can tell you all about it.

Apply for this job