Kapitein Sleepvaart

Vlissingen

Maritime, Tugboat

Full Time

Fixed Rotation

Vocational

Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel als Kapitein zorg jij er voor dat alles goed verloopt aan boord. Met een geruime ervaring op diverse sleepboten. kan je zelfstandig manoeuvreren, bemanningsleden aansturen en ben je communicatief sterk.

Apply for this job

Job description

Als Kapitein draag je zorg voor het schip dat klaargemaakt wordt voor vertrek en zorg je dat de juiste bemanning aan boord is. Daarnaast dient het schip te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en voorzien van de benodigde up-to-date certificaten en documenten. Leidinggeven aan alle bemanningsleden, toezichthouden, bijhouden van de boekhouding en scheepsadministratie en het beantwoorden van het opgestelde veiligheidsplan staan centraal.

Oceanwide biedt jou als Kapitein een uitdagende baan aan op een sleper. De duur kan variëren per rederij en per project. Uiteraard wordt dit in overleg vastgesteld. Wanneer jij aan de slag gaat voor Oceanwide heb je naast zekerheid als gedetacheerde ook nog eens de kans om aan de slag te gaan voor verschillende projecten, rederijen en schepen.

Job requirements

  • Geldige vaarbevoegdheid Master 3000 gt: A-II/2.
  • Geldige STCW'10 certificaten.
  • Ervaring in de sleepvaart.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
  • Bereid om havendiensten te draaien.
  • Ervaring met ASD of Voith Schneider.

Our offer

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.
  • Vaste rotatie

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.
De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.
Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen. Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden.
Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Apply for: Kapitein Sleepvaart

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Jafer Ghossein can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Tweede Werktuigkundige Sleepvaart

Vlissingen

Maritime, Tugboat

Fixed Rotation

Hoofdwerktuigkundige (Aramco)

Vlissingen

Maritime, Tugboat

Maritiem Officier Sleepvaart

Vlissingen

Maritime, Tugboat

Fixed Rotation

Take a look at all our vacancies in
Maritime

Vacancies