Job description

Ben jij een echte techneut en hou je ervan om de mouwen op te stropen en samen met je team elke dag weer topprestaties te leveren?
Beschik jij over brede kennis van: Diesel- gasmotoren, gasturbines, compressoren, elektrische installaties, DCS- systemen, meet en regelsystemen maar ook met hydrauliek en pneumatiek.  Als Operator E&I technician zal je zowel Operator werk als E&I werk uitvoeren.
De operator wordt ingezet op satellieten en hoofdplatformen op de Noordzee. Op een satelliet bestaat het productieproces uit het scheiden en drogen van gas. Compressie is ook nodig voor het transport van het gas. Deze verwerking wordt bestuurd vanuit de centrale controlekamer op het hoofdplatform. De operator zorgt ervoor dat het proces blijft lopen en storingen herkent. Doordat jij een dubbelfunctie heb weet jij ook hoe je deze storingen moet verhelpen.

Dit alles wordt gemeten met gespecialiseerde elektronische meetapparatuur en kalibratie-apparaten. De E&I technicians worden ondersteund door de engineering afdeling onshore en externe specialisten.

Job requirements

  • Hoger middelbaar beroepsonderwijs en -opleiding (MBO) niveau 3 of hoger
  • In bezit van Process Operator B (Vapro) of bereidt deze te behalen
  • Technisch beroepsonderwijs en -opleiding (MTS) in elektrotechniek of energietechnologie
  • NEN 3140
  • Ervaring met DCS-systemen en PLC's (met energieopwekking door dieselmotoren en turbines), elektrisch schakelen, P & ID's lezen, ESD-systemen en brand- en gasdetectiesystemen

Our offer

  • Een vaste positie in een 2/2 schema
  • Een interessante en complexe werkomgeving in een open en prettige werksfeer
  • Een goed salaris incl. offshore toeslagen
  • Verdere details worden besproken in een persoonlijk gesprek

Company description

Oceanwide werkt vanuit Den Helder en Vlissingen en is actief over de hele wereld met hoofdkantoren in Nederland en de USA. Met diverse eigen operationele- en wervingskantoren ondersteunen wij de activiteiten van Oceanwide breed . Met ons kantorennetwerk en ons netwerk aan wervingsagenten zijn we in staat om de beste dienstverlening aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Oceanwide mag zich een van de marktleiders noemen met specialisaties in de Offshore Olie & Gas / Offshore Wind / Onshore Staffing & Maritieme posities. 

Apply for: Offshore Operator/ E&I Technician

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it.

Apply for this job