Offshore Troubleshooter (NL)

IJmuiden

Energy, Maintenance

Full Time

Vocational

Als Troubleshooting Technician heb je een baan op grote hoogte én met veel verantwoordelijkheden. Je werkt namelijk aan de allernieuwste windturbines binnen het Hollandse Kust Zuid windpark.

Apply for this job

Job description

Wij zijn op zoek naar iemand met ruime elektrotechnische kennis, geen hoogtevrees kent en idealiter al ervaring heeft in de (offshore) windindustrie. Iemand die graag werkt met technische hoogstandjes en een prachtige baan zoekt voor lange tijd. Er word geïnvesteerd in opleidingen en trainingen, zodat jij straks veilig en vakbekwaam aan de slag kunt. Dit betekent dat wij ook open staan voor kandidaten uit andere vakgebieden.

Job requirements

Dit ben jij:
Voorop staat dat wij op zoek zijn naar iemand met ruime aantoonbare elektrotechnische kennis en, bij voorkeur, minimaal een afgeronde MBO-4 werk- en denkniveau of een vergelijkbare technische achtergrond. Bijvoorbeeld: MBO Algemene Operationele Techniek (AOT), Scheepswerktuigkunde, Energietechniek, Elektrotechniek of Werktuigkunde. Heb je een andere opleiding gehad, maar wel een elektrotechnisch component in je opleiding gehad? Lees dan vooral verder, want wellicht past deze baan alsnog bij jou!

Daarnaast zijn de volgende punten wel echt van belang. Je bent:
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Fit voor fysiek werk en het klimmen van windturbines;
 • Woonachtig op maximaal 45 minuten van IJmuiden;
 • Je werkt in een rotatie van 7 dagen op en 7 dagen af waarbij je elke avond lekker thuis bent;
 • Je bezit goede IT-vaardigheden (MS-office toepassingen en SAP systeem), waarbij je ook op grote hoogte in staat bent data uit te lezen op je laptop en hieruit conclusies te kunnen trekken;
 • Je hebt geen hoogtevrees of claustrofobie. Niet alleen werk je op grote hoogte; ook kunnen ruimtes klein zijn en moet je in staat kunnen zijn je collega te ondersteunen bij eventuele calamiteiten;
 • Vaardig in het spreken, schrijven en lezen van de Engelse taal.

Our offer

Wat hebben wij jou te bieden?
Een complexe en uitdagende baan in een internationale omgeving waarbij je de mogelijkheid krijgt je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Naast de verplichte trainingen blijven we graag investeren in jouw ontwikkeling en jouw toekomst. Een goede balans tussen werk- en privéleven en flexibiliteit vinden wij belangrijk. Als je kiest voor een baan als Troubleshooter HKZ kies je ervoor om deel uit te maken van de mooie, spannende wereld van de booming offshore industrie. Jouw team bestaat uit ongeveer 30 collega’s en samen werken jullie aan het in bedrijf houden van de indrukwekkende installaties. Installaties die in de toekomst meer en meer gaan bijdragen aan betrouwbare schone energie.

Verder kun je rekenen op:
 • Opleidingen, trainingen en cursussen, zodat je altijd van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte bent;
 • (Internationale) doorgroeimogelijkheden;
 • Een marktconform salaris en interessante secundaire voorwaarden;
 • Werken in een prachtig vak, met veel verantwoordelijkheid en met unieke producten.

Company description

Standplaats
Jouw uitvalsbasis is de ‘hub’ in de haven van IJmuiden. Daar monitoren zij met het team het totale windpark van meer dan 200 km2. De hagelnieuwe site bestaat uit kantoorruimte, een aanlegsteiger voor de crew transport vessels (CTV) en het magazijn met reserveonderdelen.

Apply for: Offshore Troubleshooter (NL)

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Madelene Speijkers can tell you all about it.

Apply for this job