Onshore TAR Coördinator

Den Helder

Oil & Gas, Production

Full Time

Permanent

Bachelor

Ben jij de gekwalificeerde Onshore TAR Coördinator die uitblinkt in het waarborgen van veiligheid en efficiëntie tijdens kritieke stadia van offshore shutdown-projecten. Dan zoeken wij jou !

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als Onshore TAR Coördinator neem jij de centrale rol in bij het beheren van offshore shutdown-projecten. In deze verantwoordelijke rol fungeer je als HET aanspreekpunt en werk je nauw samen met diverse teams om ervoor te zorgen dat de operatie niet alleen veilig, maar ook efficiënt wordt afgerond binnen de vastgestelde tijd en begroting.
 
Jouw takenpakket is uitdagend en zeer interessant

 • Het ontwikkelen en implementeren van shutdown-plannen vormt de basis van jouw aanpak. Hierbij heb jij overzicht op de gehele scope, wijs je resources toe, stel je een gedegen planning op en beoordeel je potentiële risico's.
 • Als coördinator ben jij de schakel die arbeid, apparatuur en materialen laat samenwerken om productieverlies tot een minimum te beperken, terwijl de hoogste normen van veiligheid worden gehandhaafd.
 • Samenwerking staat centraal in jouw aanpak. Je werkt zij aan zij met teams, zowel op het vasteland als op zee, om een vlekkeloze shutdown te realiseren die aan alle gestelde eisen voldoet.
 • Niet alleen draag je bij aan de begroting, maar je zorgt er ook actief voor dat het project binnen het vastgestelde budget blijft. Hierbij benut je jouw analytisch vermogen om kostenefficiënte oplossingen te implementeren.
 • Continu streven naar verbetering is kenmerkend voor jouw aanpak. Je implementeert slimme verbeteringen om het proces nog soepeler te laten verlopen en optimaliseert zo de algehele efficiëntie.
 • Duidelijke communicatie vormt een cruciaal aspect van jouw rol. Je zorgt voor goede en duidelijke afspraken met alle betrokkenen, waardoor een gestroomlijnde uitvoering van het project wordt gegarandeerd.
 • Nauwlettend houd je toezicht op de naleving van sectorstandaarden, waarbij je kwaliteitscontrolemaatregelen implementeert om te waarborgen dat elk aspect van de shutdown voldoet aan de hoogste normen.
 • Risicobeheer is een belangrijk onderdeel van jouw aanpak. Je identificeert potentiële risico's en ontwikkelt proactief strategieën om verstoringen in het shutdown-schema te beperken.
 • Jouw betrokkenheid gaat verder dan de operationele uitvoering; je draagt actief bij aan het formuleren van ideeën ter verbetering van shutdown-strategieën, waarmee je de toekomstige efficiëntie van vergelijkbare projecten beïnvloedt.
 Al met al ben JIJ de persoon waar alles om draait, waarbij je met JOU inzicht en toewijding de succesvolle afronding van offshore shutdown-projecten mogelijk maakt.

Job requirements

 • In het bezit van minimaal een HBO diploma in Engineering, Project Management of vergelijkbaar.
 • Ervaring met het onderhouden en draaiende houden van olie- en gasfaciliteiten is een pluspunt.
 • Als je een projectmanagementcertificaat, zoals PMP, hebt, is dat zeker mooi meegenomen.
 • Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de regels en standaarden in deze sector.

Our offer

 • Een zeer competitief salaris, afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties.
 • Minimaal van 32 uur per week beschikbaar. Je bent het aanspreekpunt en voor deze functie is het belangrijk dat je er bent.
 • Volop kansen voor professionele ontwikkeling en opleiding, waarbij we investeren in jouw groei en vaardigheden.
 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving binnen een van de meest vooraanstaande spelers in de offshore-industrie op de Noordzee.
 • De verdere details van deze mogelijkheid bespreken we graag persoonlijk met jou tijdens een gesprek.
Liever solliciteren via de mail? Stuur je sollicitatie naar:
Email: scott.hordijk@oceanwidecrew.com
Telefoon: 0223-671725 (kantoor Oceanwide Den Helder)
Mobile: 0618522286 (Scott – Bellen of contact Whatsapp is mogelijk)

Company description

Apply for: Onshore TAR Coördinator

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Offshore Operator Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3800 - €4900

Onshore Day Shift Operator

Alkmaar

Oil & Gas, Production

Day shifts

Offshore Proces Operator

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3500 - €4900

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert