Operator E&I

Den Helder

Oil & Gas, Production

Full Time

€3700 - €5300

Permanent

Vocational

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de energiesector? Lees hieronder meer over het aanbod, solliciteer direct of neem eerst contact met ons op.

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als Operator E&I werk je op verschillende offshore-locaties op de Noordzee, zowel op de hoofdcomplexen als de kleinere satelliet eilanden. Met jouw ervaring in elektrotechniek kan jij direct aan de slag! Daarnaast bewaak je het soepele verloop van olie- en gaswinning. Nog geen ervaring met een proces? geen stress, Oceanwide biedt jou interne opleidingen en begeleiding waardoor jij deze dubbelfunctie kan vervullen.

Offshore werken is dit wat voor mij?
Kan jij je nog geen voorstelling maken van het werken offshore en heb jij een mbo-3 diploma op zak? We vertellen je graag meer, zonder verplichtingen. Zo kan jij ontdekken of het iets voor je is en kunnen we samen kijken naar een passende uitdaging in de energie-industrie.
Voor iedereen met een achtergrond in de elektrotechniek liggen er veel mogelijkheden! Oceanwide begeleid jou in dit traject.

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het is om offshore te gaan? Bekijk ook onze offshore video: Ga offshore!

Our offer

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een volledige loopbaan in de energie: Jouw ervaring is van onschatbare waarde waarbij je van offshore naar onshore werk kan overstappen of zelfs onderdeel kan worden van de waterstofproductie.
  • Duidelijkheid voor je privéleven: Werk je offshore via Oceanwide dan weet jij wat je te wachten staat. Voor het hele jaar is jouw schema bekend zodat jij al weet of je met kerst aan de eettafel zit.
  • Jij verhoogt jouw marktwaarde: Door de ervaring die je al hebt, aangevuld met de offshore-ervaringen en de opleidingen die jij krijgt geef je jouw loopbaan en marktwaarde als technici een boost.
  • Aantrekkelijk salaris: Je basissalaris ligt tussen de €3700,00 en €5300,00 bruto per maand, hier bovenop ontvang jij nog offshore toeslagen.
  • Nog één ding: Jij hebt uniek vervoer naar je werk! De helikopter brengt jou naar de werklocatie op de Noordzee.

Ga offshore via Oceanwide!
Bij Oceanwide helpen we je graag in het vinden naar de juiste baan! Heb je vragen over deze baan of andere kansen in de energiesector? Neem dan contact op met onze collega Erika via onderstaande gegevens of solliciteer direct met je CV.
Tel.: 0626294930 – Je mag ook eerst een WhatsApp sturen!
Tel. kantoor Energy: 0223671725
Email: erika.van.hees@oceanwidecrew.com

 

>Of laat je gegevens achter< 

Company description

Apply for: Operator E&I

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Erika van Hees can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Operator E&I

Den Helder

Oil & Gas, Production

Permanent

€3700 - €5300

Offshore Operator Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3800 - €4900

Offshore E&I Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3500 - €5300

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert