This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Permit Manager

Den Haag

Oil & Gas, Production

Full Time

Temporary

Bachelor

Ben jij een ervaren professional met uitgebreide kennis van Europese en Nederlandse milieuregelgeving en heb je ervaring met vergunningenbeheer in grote infrastructuurprojecten. Dan is dit voor jou.

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als Permit Manager zul je verantwoordelijk zijn voor het identificeren en implementeren van regelgevende vergunningseisen voor ons Launch and Growth Stores-project in samenwerking met externe partners. Je vertegenwoordigt onze opdrachtgever als een belangrijke schakel en zorgt voor de uitlijning en uitvoering van onze vergunningsstrategie.

Je taken omvatten onder andere het aanstellen en beheren van consultants om vergunningsaanvragen voor te bereiden, de kwaliteit ervan te waarborgen en deze in te dienen. Dit omvat ook milieueffectrapportages en bijbehorende milieustudies en mitigatieplannen, waarbij naleving van interne en internationale normen essentieel is.
Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de planning, betrokkenheid van belanghebbenden en het bijhouden en behalen van belangrijke vergunningsmijlpalen. Bovendien ontwikkel je sterke relaties met zowel interne teamleden als externe belanghebbenden, waaronder bevoegde autoriteiten en externe milieuadviseurs.

Als interface tussen interne teams van ingenieurs en specialisten, externe partners, senior management en stakeholders, ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie en het opbouwen van kennis binnen het bredere projectteam. Je zorgt ervoor dat informele en formele procedures in overeenstemming zijn met de planning en werkt samen met andere teamleden, zoals technici, juristen en commerciële experts, om strategieën te ontwikkelen voor een succesvolle projectoplevering.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden en bijdragen aan beoordelingen, risicoregistratie, wijzigingsbeheer en stakeholdermanagement, zoals vereist.

Job requirements

  • Bachelor / Master diploma (bijvoorbeeld milieukunde / techniek).
  • Uitgebreide kennis van Europese en Nederlandse milieuregels, wetgeving en beleidsvorming.
  • Ervaring als Permit Manager in grote infrastructuurprojecten en State Coördinated Procedures (EIA en milieuvergunningprocessen).
  • Ervaring in complex stakeholdermanagement en participatieprocessen.
  • Ervaring in het toezicht houden op werkzaamheden uitgevoerd door aannemers, leveranciers en andere externe organisaties.
  • Communicatievaardigheden (mondeling en schriftelijk): gevoeligheid, onderhandeling, diplomatie, netwerken. Goed begrip van de energiesector en de CC(U)S-waardeketen, een goed ontwikkeld politiek-bestuurlijk gevoel, diplomatiek en in staat om aanwijzingen op te volgen. Vaardig in het duidelijk en beknopt uitdrukken van ideeën om een juiste besluitvorming te vergemakkelijken. Zelfsturend, proactief, probleemoplossend, kritisch denkend, creatief en met sterke teamethiek.
  • Vloeiend in Engels en Nederlands zowel in woord als geschrift.

Our offer

Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde kwalificaties en ervaring, nodigen we je uit om te solliciteren. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen via de contactgegevens van Scott Hordijk rechts op de website of via denhelder@oceanwidecrew.com

Company description

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Offshore Operator Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3800 - €4900

Project Engineer/ Projectleider

Middenmeer

Oil & Gas, Production

Permanent

€4397 - €6449

E&I Monteur Operator Alkmaar

Alkmaar

Oil & Gas, Production

Permanent

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert