Process Operator

Hoofddorp

Oil & Gas, Production

Full Time

Shift work

Ben jij de Process Operator (offshore) die wij zoeken en wil jij in een schema van 2 weken op, 3 weken af werken? Lees dan hieronder de vacature en solliciteer direct!

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als Process Operator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces. Je inspecteert en voert operationele activiteiten uit op productieapparatuur, reageert op storingen in het productieproces, in overeenstemming met operationele plannen en in samenwerking met de Lead Process Operator en ander onshore personeel, om veilige en consistente prestaties van apparatuur te garanderen om overeengekomen productiedoelen te bereiken. Als Process Operator zorg je ervoor dat alle overheidsvoorschriften, wetgeving, procedures, normen en instructies van de overheid en het bedrijf worden nageleefd, inclusief HSEQ en Competence Assurance.

Wat zijn je verantwoordelijkheden als Process Operator?

 • Process Operations
Bedienen van productieapparatuur in het toegewezen gebied volgens operationele plannen, onderzoeken van de voortgang, identificeren van problemen en het nemen van de juiste acties na goedkeuring van de Lead Process Operator, zodat de operaties ongestoord en efficiënt werken.

 • Equipment Control
Je inspecteert de conditie van de apparatuur, voert veiligheidscontroles van het systeem en de productieapparatuur uit, en onderzoekt en lost ongeplande problemen op, indien nodig, in overleg met de Lead Process Operator en Monteurs, om de apparatuur te controleren en potentieel gevaarlijke situaties te voorkomen.

 • Maintenance Support
Isoleer mechanische apparatuur in volgens operationele plannen en in samenwerking met de Lead Process operator en Technicians, en breng equipment in productie nadat het onderhoud is voltooid, om ervoor te zorgen dat de vereiste onderhoudsactiviteiten worden uitgevoerd in een veilige werkomgeving.

 • General LPO (Lead Process Operator) Support
Je ondersteunt de Lead Process Operator op verzoek in de dagelijkse operationele activiteiten, om operationele procesbeheersing te ondersteunen. Optreden als plaatsvervangend LPO om het procesbesturingssysteem te bedienen tijdens afwezigheid van de LPO, om het systeem veilig en efficiënt te laten werken.

 • Lab Analysis
Het nemen van monsters en loggen, laboratoriumanalyses voorbereiden en uitvoeren volgens standaardprocedures, resultaten rapporten. Geef commentaar op trends en rapporteer problemen aan de Shift Supervisor en de Lead Process Operator, om informatie te verstrekken over de kwaliteit van materiaal en afval en voor verdere analyse.

 • Health, Safety, Environment, Quality and Competence Assurance
Voldoen aan de HSEQ-procedures, regels en voorschriften en bijdragen aan bewustwording bij andere personeel binnen en buiten de afdeling, om een veilige en gezonde werkomgeving te behouden en continue te verbeteren. Veiligheidsbriefings uitvoeren en/of bijwonen, onveilige of gevaarlijke omstandigheden herkennen en corrigeren om ongevallen, incident en milieuschade te minimaliseren. Deelnemen aan het noodteam om te zorgen voor een snelle oplossing van noodsituaties en om de veiligheid en beveiliging van al het personeel en uitrusting te beschermen. Voltooi de toegewezen competentie eenheden met betrekking tot procesactiviteiten en HSE.

Job requirements

Jij beschikt over het volgende:

 • Technische opleiding/achtergrond;
 • Minimaal 3 jaar offshore ervaring in de E&P industrie;
 • Bij voorkeur mechanische vaardigheden;
 • Goede communicatievaardigheden;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Our offer

Wat bieden wij jou:

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een interessante en complexe werkomgeving in een open prettige werksfeer;
 • Werk-vrij schema van 2 weken offshore, 3 weken vrij;
 • Verdere details nemen we graag in een persoonlijk gesprek met je door.

Company description

Apply for: Process Operator

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Cindy Schoorel can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Offshore Operator Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3800 - €4900

Onshore Day Shift Operator

Alkmaar

Oil & Gas, Production

Day shifts

Offshore Proces Operator

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3500 - €4900

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert