Job description

In de functie van Senior E&I Engineer houdt je je bezig met:

Onderhoud van Elektrische & Instrumentatiesystemen
Beheer het dagelijkse onderhoud van de offshore elektrische en instrumentatiesystemen, verstrek technisch advies en assistentie in overeenstemming met het onderhouds- en operationele plan, om ervoor te zorgen dat de offshore E&I systemen geschikt zijn voor het beoogde doel en veilig werken.

Budgetvoorbereiding en beheer
Bereid het budget voor het specifieke expertisegebied voor en beheer het, ter ondersteuning van de Maintenance Superintendent in de jaarlijkse budgetcyclus. Monitor, analyseer en rapporteer de uitgaven ten opzichte van het budget en meld afwijkingen ten opzichte van het budget om inzicht te geven aan het management en besluitvorming te ondersteunen.

Onderhoudsplanning
Beheer de onderhoudsplanning voor preventief en correctief onderhoud van offshore E&I systemen. Zorg voor prioritering van geplande en ongeplande activiteiten, aanvraag en planning van leveranciers en materialen in samenwerking met het CP&L team, en planning van personeel op basis van capaciteit, om een efficiënt tijdschema en uitvoering van het werk te waarborgen. Stem de planning af met de Maintenance Superintendent, in overeenstemming met de algemene onderhoudsplanning en het budget, voor integratie in de algehele planning en overdracht aan de OIM.

Technische Onderhoudsstandaarden
Implementeer onderhoudsprocedures en technieken volgens best practices en stel technische standaarden vast binnen het eigen expertisegebied, in samenwerking met de Maintenance Superintendent. Monitor de implementatie en zorg voor naleving, zodat het technisch personeel kan werken volgens consistente normen, in lijn met relevante industrienormen en voorschriften, inclusief HSEQ richtlijnen. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van E&I onderhoudstechnieken en methoden en deel deze met het E&I onderhoudsteam. Werk operationele handleidingen bij en communiceer updates indien nodig.

Wettelijke inspecties
Je zorgt ervoor dat wettelijke inspecties worden uitgevoerd zoals vereist, op basis van MMS schema's, voorschriften of HSEQ beleid. Verzeker de kwaliteit van het inspectiewerk dat wordt uitgevoerd door externe aannemers. Je zorgt ervoor dat inspectieverslagen volledig zijn en intern worden gearchiveerd voor gemakkelijke opvraging wanneer nodig en voor de relevante regelgevende instanties.

Human Resource Management en competentieborging
Organiseer, beheer, ontwikkel, motiveer en beoordeel directe en functionele medewerkers, in lijn met het HR-beleid van CEU NL. Zorg ervoor dat medewerkers over de kennis, vaardigheden en ondersteuning beschikken om veilig hun eigen taken uit te voeren en de veiligheid van anderen en het milieu te waarborgen, terwijl ze tegelijkertijd de doelstellingen van de afdeling behalen en overeengekomen productiedoelen leveren. Voer regelmatig activiteiten uit voor competentieborging, zoals begeleiding, coaching en beoordelingen, en behoud uw eigen NVQ assessorenaccreditatie.

Job requirements

Wat je meebrengt:

 • Bachelor diploma, Technisch Ingenieur (Electrical & Instrumentation)
 • Minimaal 8 - 10 jaar ervaring in de E&P industrie, met E&I systemen
 • Nederlands en Engels vaardig
 • Leiderschapsvaardigheden
 • Financiële verantwoordelijkheid
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Our offer

Wat wij bieden:

 • Goed salaris tussen op basis van ervaring/educatie
 • Offshore toeslagen
 • Een interessante en complexe werkomgeving in een open en prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken met een schitterend uitzicht op de Noordzee
 • Aanvullende opleidingen volgen om offshore te mogen gaan is mogelijk

Company description

Apply for: Senior E&I Engineer

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Onshore Shift Operator

Alkmaar

Oil & Gas, Production

Shift work

Industrieel reiniger - starter

Velsen-Noord

Oil & Gas, Production

Permanent

€2111 - €3102

Field Service Engineer

Vlissingen

Oil & Gas, Production

Day shifts

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert