Service Coordinator Wind

Arnhem - Zeewolde

Energy, Maintenance

Full Time

Day shifts

Vocational

Ben jij iemand met inzicht in klantcontact en commercieel inzicht om het creëren van een duurzamere wereld te ondersteunen? Lees er dan meer over hieronder!

Apply for this job

Job description

Binnen deze rol zorg je ervoor dat alle technici in de BNL-organisatie worden opgeleid tot het vereiste niveau en binnen het budget. Je rapporteert naar de Service Manager en je bent verantwoordelijk dat alle serviceprocessen met betrekking tot inkoopaanvragen en betalingen worden opgevolgd.

Ook zal jij tijdens je werkzaamheden een doorlopend trainingsplan van 12 maanden maken, hierin staat wanneer de benodigde trainingen voor het personeel gepland staan. Hierbij moet je ook de managers waarschuwen over de vervaldatum van certificaten en een plan presenteren voor de nieuwe trainingen. Het beheren van het wagenpark hoort ook bij jouw werkzaamheden.

Stel je op als het primaire aanspreekpunten voor alle interne en externe trainingsverzoeken, coördineer on-site en off-site trainingen. Ook zal jij alle technische en veiligheidstrainingen met bijbehorende cursusschema's, deelnemerslijst en gerelateerde logistiek bij moeten houden. Het registeren en communiceren over (elektrische) werkopdrachten en communicatie over turbinesleutels & werkkleding.

Als laatste zal jij verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van de leveranciers in het systeem, budgetteren van de jaarlijkse zakelijke trainingen, het maken van PR's voor de serviceafdeling en het eerste aanspreekpunt zijn voor leveranciers omtrent de facturen en betalingen. Ook heb je een actueel overzicht van alle uitgevoerde en geplande trainingen en kan je deze op aanvraag leveren.

Job requirements

  • MBO-opleiding
  • Aantoonbare vaardigheden en ervaring van het MS office pakket
  • Ervaring met SAP of soortgelijke ERP-systemen
  • Kennis van organisatieprocessen en -systemen
  • Vaardig in het Nederlands en Engels in woord en geschrift

Our offer

Wij bieden een uitdagende baan, een professionele leeromgeving en doorgroeimogelijkheden bij een groeiende windturbine fabrikant. Je komt terecht in een zeer professionele omgeving in een groeiende industrie. Een aantrekkelijk salaris en voordelenpakket zijn inbegrepen.

Company description

Apply for: Service Coordinator Wind

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Dwight Baltus can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Wind Technician Kruiningen

Kruiningen

Energy, Maintenance

Permanent

Monteur Hijs- en Hefmiddelen

Groningen

Energy, Maintenance

Permanent

€2500 - €2800

Wind Technician Region of Wallonia

Wallonia (BE)

Energy, Maintenance

Take a look at all our vacancies in
Energy

Vacancies