Servicemonteur Windturbines Regio Arnhem

Arnhem

Wind energy, Onshore windturbines

Full Time

€3000 - €4400

Permanent

Vocational

Heb je geen hoogtevrees en heb je ervaring met elektrotechniek? Dan is een uitdaging in de windtechniek wat voor jou! Lees hieronder meer over deze vacature

Apply for this job

Job description

Als Servicemonteur verricht je samen met je collega’s preventief onderhoud en reparaties aan windturbines. De werkzaamheden zijn voornamelijk elektrotechnisch van aard. Je bent niet bang voor een uitdaging, want naast het preventieve onderhoud zal jij ook storingen oppakken! Geen alledaagse werkomgeving als je bedenkt dat je de werklocatie bereikt na een verticale reis tot een hoogte van 130 meter. Je werkt aan complexe elektrische installaties en besturingssystemen en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden.

Jouw team
Je collega’s begeleiden je en je kunt altijd op ze terugvallen mocht dat nodig zijn. Je staat er als monteur dus nooit alleen voor. Binnen de teams draait het om vertrouwen hebben in elkaar, samenwerken, resultaat behalen en afspraken nakomen. Zo word je onderdeel van een hecht team. Binnen het team past iemand die sterk in zijn schoenen staat en niet bang is om uit te komen voor zijn of haar mening.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding in een technische richting
 • Je bent gedreven om je te blijven ontwikkelen en je technische kennis te vergroten
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zodat je het werken op hoogte veilig houdt; niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega’s
 • Je bent flexibel. Eens in de 8 tot 10 weken heb je een week storingsdienst, waarin het kan voorkomen dat je ’s nachts opgeroepen wordt. Je werkt in een oproepdienst waarbij je niet wordt ingeroosterd. Je bent die week thuis en beschikbaar voor storingsoproepen
 • Je bent gemotiveerd om de werkzaamheden in teamverband op te pakken, ook als er geen leidinggevende op site is
 • Je bent service- en klantgericht, jij draagt de verantwoordelijkheid voor de producten van onze klanten
 • Je bent fit genoeg om delen van de turbine op eigen kracht te kunnen klimmen
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem
 • In bezit van rijbewijs B

Our offer

Verder biedt de opdrachtgever:

 • Direct een (vast) contract.
 • De salarisschaal start bij €2.600 tot €3.600 op basis van een 40-urige werkweek. Je valt onder de Metalektro cao waarbij je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring.
 • Vrije dagen genoeg, namelijk 27 vrije dagen en 13 ADV dagen!
 • Overuren en storingsdiensten worden uitbetaald en je hebt bij een storingsdienst ook recht op een bruto vergoeding.
 • Naast een goed salaris en prima secundaire voorwaarden, is teambuilding ook belangrijk. Zo wordt maandelijks een overleg georganiseerd, waarbij ook jij je input mag geven. Daarnaast is er ruimte voor een barbecue met je directe collega’s en een personeelsfeest.

De veiligheid van je collega’s staat bovenaan; je werkt op hoogte maar ook in elektrische installaties. Heb jij hiervoor nog niet de juiste certificaten, zoals GWO, VCA en/of Avanti Lift? Geen probleem, onze opdrachtgever zorgt ervoor dat je eerst goed wordt opgeleid. Voordat je aan de slag gaat, ontvang je jouw persoonlijke werkkleding en beschermingsmiddelen.

Company description

Apply for: Servicemonteur Windturbines Regio Arnhem

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Charity Tokaya-Verrijdt can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Monteur Windturbines Zeeland

Goes

Wind energy, Onshore windturbines

Permanent

€3000 - €3800

Servicemonteur Windturbines Regio Arnhem

Arnhem

Wind energy, Onshore windturbines

Permanent

€3000 - €4400

Wind Technician Regio Almere

Almere

Wind energy, Onshore windturbines

Permanent

€2500 - €3500

Take a look at all our vacancies in
Wind energy

Vacancies Create JobAlert