Servicemonteur Windturbines Regio Zwolle/Kampen/Urk

Zwolle

Wind energy, Offshore windturbines

Full Time

€2850 - €3850

Permanent

Vocational

Wil jij deel uitmaken van een groenere toekomst en ben je opzoek naar een mooie uitdaging in een snel ontwikkelende industrie? Kijk dan naar deze mooie kans in de wind industrie!

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als Service Monteur verricht je samen met je collega's preventief onderhoud en reparaties aan onze windturbines. De voornaamste werkzaamheden zijn mechanisch en elektrotechnisch van aard. Naast het preventieve onderhoud zal jij, wanneer je de speciale trainingen hebt afgerond, ook storingen oppakken. Wat hier zo gaaf aan is? De hoogwaardige technieken en software zijn zelf ontwikkelt door de klant en dus uniek! Wist je dat het boven in de turbines zo groot is als een twee etage woning?
Als je het mooi vindt om internationaal te werken dan kan dat ook bij ons. We ondersteunen 2 à 3 keer per jaar binnen en buitenlandse teams met het onderhoud of de opbouw van de turbines zoals in Luxemburg, Griekenland en Duitsland.

Jouw team
In deze regio werken ongeveer 20 medewerkers. Als Service Monteur werk je altijd in een team van 3 monteurs zodat je goed begeleid kan worden en er goed voor je gezorgd kan worden. In onze teams draait het om vertrouwen hebben in elkaar, elkaar aanvoelen, goed samenspel en afspraken nakomen. Zo word je een echt hecht team. Een aantal keer per jaar wordt er een teamuitje georganiseerd om de teamspirit kracht bij te zetten.

Job requirements

Wat verwachten wij van een Service Monteur:

 • Een afgeronde technische MBO 3 opleiding zoals elektrotechniek, mechatronica, installatietechniek, luchtvaarttechniek.
 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel zodat je veilig op hoogte onderhoud uit kan voeren.
 • Teamplayer want het onderhoud doe je nooit alleen.
 • Leergierig omdat je in deze functie opleidingen/cursussen blijft doen.
 • Medisch fit want ook na het klimmen moet je je werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.
 • Woonachtig in Friesland/Flevoland/Overijssel west

Our offer

Wat bieden wij jou:

 • Een salaris van € 2850,00 - € 3850,00 op basis van werkervaring en relevante opleiding.
 • Veiligheid staat bij ons bovenaan dus om te zorgen dat jij op een verantwoorde wijze aan de slag kan word je opgeleid.
 • Het opleiden vindt plaats op ons eigen internationale trainingscentrum in Emmeloord. 
 • Werkkleding en PBM's (ieder jaar extern gekeurd) worden voor je geregeld.
 • Je ontvangt direct een vast contract.
 • Je valt onder de Metalektro CAO waarbij je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring.
 • Vrije dagen genoeg want je krijgt 27 vrije dagen en 13 adv dagen!
 • Overuren en storingsdiensten worden uitbetaald en je hebt bij een storingsdienst ook recht op een bruto vergoeding.


Groeipad:
Aankomend elektromonteur – Elektromonteur - monteur laagspanning - monteur hoogspanning – allround hoogspanningsmonteur

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
08.00
Je dag begint bij de turbine met het drinken van een kop koffie. Onderling bespreek je wie er gaat hijsen boven en wie beneden blijft en alles klaar zet. Je zorgt ervoor dat de beheerder weet dat er onderhoud wordt verricht.
09.00
Wanneer alle benodigde materialen en jij met je team in de turbine bent begint het werk.
09.15
Na 7 minuten met de lift en een kleine 15 meter klimmen sta je boven in de turbine en begin je met het preventief onderhoud.
12.00
Je luncht samen met jouw team in de bus en rijdt hierna door naar de volgende turbine
13.00
Deze turbine staat op een openbare locatie, veel toerisme dus je doet eerst een LMRA. Bij twijfel gaan jullie niet naar boven. Jullie zetten alles af, begeleiden mensen en stuurt collega's aan zodat de situatie veilig blijft. Nu kunnen jullie naar boven.
16.00
Tijd om alles af te ronden en de benodigde materialen weer naar beneden te hijsen. Een aantal collega's staan al beneden om alles weer in de bus op de ruimen en jij zorgt ervoor dat de turbine schoon en opgeruimd wordt achtergelaten. Kwaliteit en veiligheid vinden wij erg belangrijk en daarom controleer jij de turbine goed.
16.30
Eenmaal beneden controleren jullie nogmaals de turbine en draai je de deur op slot. Met wat collega's wordt er nog wat bij gekletst terwijl de administratie via de laptop wordt gedaan. Je meldt jouw team af bij de beheerder en rond je werkdag af. Met een voldaan gevoel stap je in je bus en rij je naar huis. Morgen mag je weer!

De functievereisten zijn bedoeld als richtlijn. Als u de functie interessant vindt, maar niet volledig aan de vereisten voldoet, hoeft dat geen probleem te zijn. We kijken verder dan uw CV. Als u meer wilt weten over deze of andere vacatures, neem dan contact met ons op.

Company description

Apply for: Servicemonteur Windturbines Regio Zwolle/Kampen/Urk

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Charity Tokaya-Verrijdt can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Servicemonteur Windturbines Regio Zwolle/Kampen/Urk

Zwolle

Wind energy, Offshore windturbines

Permanent

€2850 - €3850

Take a look at all our vacancies in
Wind energy

Vacancies Create JobAlert