This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Job description

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een TAR & Campagne Planner met ervaring in de olie- en gassector. Leid de weg in geïntegreerde TAR & campagne planning! Word onze dynamische TAR & campagne planner en zet je planningsexpertise in voor kostenefficiënte en gestroomlijnde activiteiten.

Wat ga je doen?
Als TAR & Campagne Planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen van geïntegreerde activiteitenplannen, het optimaliseren van processen en het coördineren van resources voor efficiënte en tijdige uitvoering van turnaround- en campagneactiviteiten. Je verzamelt en analyseert informatie, formuleert planningen, en zorgt voor continue verbetering van de planningstechnieken. Samenwerking met verschillende afdelingen en naleving van procedures en veiligheidsnormen zijn essentieel voor succes in deze rol.

BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Activiteit verzamelen
Proactief verzamelen en screenen van gegevens en informatie over alle TAR- en campagne gerelateerde activiteiten, in samenwerking met de Productiemanager, Onderhoudsmanager en Technische Afdeling, zodat alle benodigde informatie beschikbaar is om het TAR-activiteitenplanning op te stellen. De TAR-planner werkt nauw samen met de Integrated Activity Planner om ervoor te zorgen dat de TAR- en campagneplannen adequaat worden opgenomen in de algehele IAP.

TAR- en campagneactiviteitenplan
Formuleer het procesverloop en de planningsstructuur en stel het TAR- of campagneactiviteitenplan op, in overeenstemming met de tijdlijnen en de beschikbare interne en externe middelen, inclusief personeel, logistiek, apparatuur en budget, en stel prioriteiten voor de activiteiten in samenwerking met de betrokken afdelingen, om een duidelijk schema voor andere afdelingen vast te stellen. En actualiseer (voortgang) tijdens de uitvoering, waarbij informatie wordt verstrekt aan de rest van de organisatie.

Continue verbetering
Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in het eigen vakgebied en evalueer het gebruik van huidige en opkomende technieken en methoden. Initieer en identificeer verbeterkansen en voer deze uit na goedkeuring van de TAR- & Campagne Manager, om het TAR-activiteitenplanningsproces te verbeteren, volgens de specificaties, kwaliteitsnormen en beste praktijken van TAQA Energy BV.

Administratie
Zorg voor de administratie van het TAR- of campagneactiviteitenplan, proces en andere relevante informatie, in overeenstemming met bedrijfsprocedures en CMMS-systeem (Maximo), om de beschikbaarheid van nauwkeurige informatie voor relevante partijen te waarborgen en te voldoen aan relevante wetgeving en HSSE-normen.

Planningsondersteuning
Adviesrol in algemene planning, in overeenstemming met de leveringstijd en -condities. Ondersteuning van het planningsteam en andere teams op verzoek bij de (gedetailleerde) werkplanningsactiviteiten, om het planningsproces en de resultaten te verbeteren.

Job requirements

Wat verwachten wij van jou?

  • Ervaring met planning, bij voorkeur in de olie- en gasindustrie.
  • Kennis van Primavera P6 en MS Office 365.
  • MBO-opleiding in een technische of logistieke richting is een pré.
  • Bekendheid met Maximo is een pluspunt.
  • Vaardigheid in het opstellen van geïntegreerde activiteitenplannen.
  • Vermogen om samen te werken met diverse teams en afdelingen.
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Bereidheid om continue verbetering na te streven en nieuwe technieken te leren.

Our offer

  • Salaris conform gelijke inlenersbeloning
  • De verdere details van deze mogelijkheid bespreken we graag persoonlijk met jou tijdens een gesprek
Werken via OceanwideOceanwide is een internationaal recruitment en HR dienstverleningsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de maritieme, offshore en energie sectoren. Van scheepvaart tot de energietransitie.
Heb je altijd al in de olie & gas sector willen werken of werk je al in deze branche en ben je op zoek naar iets nieuws? Solliciteer direct met je CV op onze vacature via het onderstaande formulier. Wil je eerst meer weten over het werken via Oceanwide of over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.Bedrijfsbeschrijving bewerken

Company description

Werken via Oceanwide
Oceanwide is een internationaal recruitment en HR dienstverleningsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de maritieme, offshore en energie sectoren. Van scheepvaart tot de energietransitie.

Heb je altijd al in de olie & gas sector willen werken of werk je al in deze branche en ben je op zoek naar iets nieuws? Solliciteer direct met je CV op onze vacature via het onderstaande formulier. Wil je eerst meer weten over het werken via Oceanwide of over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.

Do you have questions about this vacancy?

Esmeralda Jongbloed can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Offshore Operator Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3800 - €4900

Offshore Proces Operator

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3500 - €4900

Offshore E&I Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3500 - €5300

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert