Werkvoorbereider

Den Helder

Oil & Gas, Office

Full Time

Permanent

Vocational

Ben jij multifunctioneel, communicatief vaardig en resultaatgericht? Kan jij daarnaast goed anticiperen, plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Als Werkvoorbereider houd jij je bezig je bezig met het begeleiden van projecten met als doel het optimaliseren van de projectresultaten. Daarnaast verricht je naast de werkzaamheden op de project locatie, ook voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de operationele uitvoering. Als Werkvoorbereider ben je bevoegd om opdrachten in ontvangst te nemen, prefab- en montagewerkzaamheden voor te bereiden en alle benodigde informatie te bemachtigen wat nodig is om de voorbereiding goed te kunnen uitvoeren. Uiteraard bewaak je de projectvoortgang en informeer je de planning over de klanttevredenheid voor een zeer groot deel gerealiseerd wordt door de medewerkerstevredenheid. 

Job requirements

Wat breng je mee?
Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig maar bent ook een echte teamplayer voor de organisatie. Een echte doorzetter met een nauwkeurige manier van werken. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt een proactieve houding.

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent technisch onderlegd;
  • Je hebt ervaring met industriële conservering;
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Our offer

Wat bieden wij jou:
Je komt te werken in een groeiend en klantgericht bedrijf, waarin je een nieuwe impuls kan geven aan je carrière vanuit een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische positie. Wij bieden jou een prettige no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. Je zult deel uitmaken van een nieuwe organisatie die haar marktaandeel sterk wil vergroten.

Hierbij horen uiteraard;

  • Een goed salaris;
  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Eindejaarsuitkering van 3,2%;
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij als Werkvoorbereider opzoek naar een nieuwe uitdaging in Noord-Holland en lijkt onze vacature je wel wat? Solliciteer dan direct hieronder of neem eerst contact op met Cindy via: 0651481707

Company description

Apply for: Werkvoorbereider

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Cindy Schoorel can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Buyer

Alkmaar

Oil & Gas, Office

Permanent

Uitvoerder Robotisering

Beverwijk

Oil & Gas, Office

Permanent

€3300 - €4500

Assistant Controller

Beverwijk

Oil & Gas, Office

Permanent

€3853 - €5660

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert