Werkvoorbereider - Service aan Jachten

Marine Engineering, Services

Full Time

Vocational

Ben jij een organisator en zorg jij er graag voor dat de service engineer zijn werk efficiënt kan doen?

Apply for this job

Job description

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf dat elektrotechnische projecten uitvoert in de scheepsbouw en industrie, ze bouwen en onderhouden elektrische installaties op luxe jachten, op werkschepen, en voor industriële toepassing.

Door de groei van de organisatie zijn er zowel horizontale als verticale carrièremogelijkheden. Medewerkers worden aangemoedigd om zich te blijven ontwikkelen, om zo samen te kunnen groeien in een inspirerende, dynamische en plezierige omgeving met veel indrukwekkende projecten. Samenwerking en respect voor elkaars inbreng staan centraal. Je krijgt alle ruimte voor jouw inbreng, zodat je kunt bijdragen aan de beste teamprestaties. Een goede balans tussen werken en ontspannen wordt erg belangrijk gevonden. Daarnaast is er een gezellige personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. Het bedrijf valt onder de cao Metaal en Techniek.

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de service engineer zijn werk efficiënt kan doen. Daarbij heb je veelvuldig rechtstreeks contact met de klanten. Materialen worden uitgezocht en besteld en nauw overleg met toeleveranciers zorgt voor de juiste timing op locaties over de hele wereld. Je bereidt het werk technisch voor en met jouw elektrotechnische kennis van installaties en materialen ben je een vraagbaak voor de servicecoördinaten en service engineers.

Verantwoordelijkheden zijn o.a.:
  • Materialen uitzoeken en bestellen;
  • Tekeningen aanpassen in E-plan; 
  • Verzorgen van internationale de verzendingen;
  • Contact met toeleveranciers en service monteurs;
  • Kleinere offertes maken.

Job requirements

  • MBO elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Werkervaring met installaties/installeren
  • Enige ervaring en productkennis van elektrische maritieme installaties
  • Ervaring met E-plan en Autocad, Navision is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Our offer

Salaris 2940 – 4440 per maand afhankelijk van kennis en ervaring
25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
Veel indrukwekkende projecten
Carrièremogelijkheden
Regelmatig leuke personeelsuitjes en andere activiteiten

Company description

Oceanwide - opgericht in 1976 - is een gespecialiseerde wereldwijde leverancier van personeelsdiensten. Wij leveren gekwalificeerd personeel aan klanten in de maritieme en energiesector. Wij zijn uw betrouwbare partner, we zetten ons volledig in voor onze mensen en onze klanten, we zorgen altijd voor veilig werken en bieden de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Apply for: Werkvoorbereider - Service aan Jachten

Oceanwide processes confidential information, including personal data. We will handle your personal data confidentially in accordance with our Privacystatement.

Do you have questions about this vacancy?

Dimitri Bik can tell you all about it.

Apply for this job