This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

2e Scheepswerktuigkundige - Zeeland

Vlissingen

, Maritime

Full Time

Project based

Bachelor

Ben jij een Werktuigbouwkundige (SWTK'er) en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken wij jou voor een project functie in Zeeland.

Scroll down for the full vacancy or contact:

Job description

Oceanwide is op korte termijn op zoek naar een 2e of een 3e Werktuigbouwkundige (WTK'er). In deze technische project functie ga jij aan de slag op een scheepswerf in de provincie Zeeland. Dat betekent dat jij naast een uitdagende technische baan ook nog eens elke avond thuis kan zijn. (Indien je woonachtig bent in Zeeland) Ben jij woonachtig in West-Brabant dan kun jij binnen een uur op je werk staan!

Je pleegt groot onderhoud aan het schip van onze klant. Waarbij er wordt gewerkt in een 4 ploegensysteem.

In deze functie maak jij deel uit van een wachtploeg. Wachtlopen en het ondersteunen & assisteren van de inbedrijfsteller is de kern van je werkzaamheden.
Heb je interesse? Solliciteer dan nu direct via onderstaande formulier of bel/ mail naar 0118-429510 / jafer.ghossein@oceanwidecrew.com

Job requirements

  • Woonachtig in en/of rondom de regio Zeeland/West-Brabant/Zuid-Holland.
  • Bereid om in ploegendienst te werken.
  • Geldige STCW'10 certificaten.

Our offer

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.
  • Op project basis.
Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.
De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.
Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen. Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden.
Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Do you have questions about this vacancy?

Jafer Ghossein can tell you all about it or apply below:

Apply for this job

Relevant vacancies

Rigger – Pipelaying vessel – USA

Vlissingen

Maritime, Pipe Lay Barge

Fixed term

Crew Administrator

Vlissingen

Maritime, Expedition Cruise Vessel

Internal position

Maroff - Koopvaardij

Vlissingen

Maritime, General cargo

Fixed term

Take a look at all our vacancies in
, Maritime

Vacancies Create JobAlert