This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Junior Matroos

Vlissingen

Maritime, Other

Full Time

Project based

Vocational

Ben jij net afgestudeerd en toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je al enige ervaring als Matroos maar wil je graag doorgroeien? Dan zoeken wij jou!

Job description

Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Matroos voor op een bijzonder schip. Deze startersfunctie maakt het toegankelijk om in te stromen, je kennis en kunde uit te breiden en door te groeien.

Oceanwide biedt jou als Junior Matroos een uitdagende baan om als starter mee te beginnen, dat verlaagt meteen de drempel. Hierbij eisen we niet dat je al veel ervaring hebt maar mocht je eventueel één of meerdere stages hebben gelopen dan is dat wel een pré.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en solliciteer direct via deze vacature! Het enige wat je hoeft te doen is je CV en motivatie uploaden. Daarna kan je achterover leunen en word je vanzelf gebeld, wie weet is die toffe job binnenkort van jou!

Job requirements

  •       Je vaart in Junior/beginner positie of bent net klaar met school.
  •       Geldig vaarbevoegdheid bewijs als Matroos (deck).
  •       Geldige STCW’10 certificaten.
  • In het bezit van een rijbewijs (is geen pré)

Our offer

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Marktconform salaris.

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.

De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.

Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen.

Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden.
Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Do you have questions about this vacancy?

Jafer Ghossein can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Junior Matroos

Vlissingen

Maritime, Other

Fixed term

AB

United States

Maritime, Other

Fixed Rotation

Take a look at all our vacancies in
Maritime

Vacancies Create JobAlert