This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Offshore Crane Operator

Den Helder

Oil & Gas, Maintenance

Full Time

Fixed Rotation

Vocational

Ga als crane operator aan de slag in de offshore-industrie. Jij weet met jouw crane operator ervaring/skills iedere zware last goed en vooral veilig te verplaatsen. Deze heavy duty is voor jou prima te tillen!

Job description

Als Offshore Crane Operator verplaats jij zware lasten van de offshore-installaties naar bijvoorbeeld supply boten. Communiceren is in jouw werk zeer belangrijk, vanaf grote hoogte moet je met precisie kunnen werken en vertrouw jij op de signalen van jouw collega’s. Naast ervaring als crane operator die je ook buiten de offshore-industrie kan hebben opgedaan heb je ook kennis van veiligheidsaspecten voor hijsgereedschap en het aanslaan van lasten. Daarnaast ben je in deze offshore baan ook bezig met het dagelijkse onderhoud van het offshore platform waar jij op werkt.

Oceanwide is per direct op zoek naar crane operators voor meerdere klanten/ productieplatformen. Als crane operator kun je een duurzame en lange carrière voor de boeg hebben. Daarom zijn er ook mogelijkheden wanneer jij wel de juiste ervaring/ papieren hebt als crane operator en wilt overstappen uit bijvoorbeeld de bouw of industrie. Samen kunnen wij kijken wat er mogelijk is om de overstap te kunnen maken naar de offshore-industrie.

Uitdaging, offshore werk op zee en een goed salaris met offshore toeslagen, dat maakt deze crane operator vacature tot een uitdagende baan in een interessante werkomgeving. 

Job requirements

De ideale crane operator die wij zoeken bezit over de volgende opleidingen/capaciteiten: 

  • In het bezit van een geldige Nogepa 0.5A+C certificaat (incl. HUET)
  • In het bezit van een geldige Offshore Medische Keuring
  • In het bezit van een geldige Nogepa 1.2 certificaat (Offshore Crane Operator)
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
  • Bereid zijn om in een 2-2 of 2-3 schema te werken
  • Woonachtig in Nederland

Our offer

Wat kunnen wij jou bieden als offshore crane operator:

  • Een interessante en complexe werkomgeving in een open en prettige werksfeer
  • Een goed salaris
  • Verdere details worden besproken in een persoonlijk gesprek

Wil je meer weten over onze crane operator vacature? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of solliciteer direct met jouw CV. Wij kunnen jou helpen aan die offshore uitdaging waar jij naar op zoek bent.   Company description

Oceanwide Offshore Services werkt vanuit twee kernregio's: Europa, met hoofdkantoren in Nederland en de USA, met de hoofdkantoren in Houston en New Orleans. Diverse eigen operationele- en wervingskantoren behoren tot het bedrijf en ondersteunen de activiteiten van de groep. Met ons kantorennetwerk en ons netwerk aan wervingsagenten zijn we in staat om de beste dienstverlening aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Offshore E&I Technician

Den Helder

Oil & Gas, Maintenance

Fixed Rotation

Junior Operator / Mechanic onshore

Middenmeer

Oil & Gas, Maintenance

Permanent

€2860 - €4000

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert