This vacancy is no longer available

Luckily, we have more vacancies that might suit you.

Job description

Per direct een Offshore Operator E&I Technician gezocht !
Ben jij een Marof met een technische achtergrond of heb je ervaring als E&I Technician en denk jij IK WIL MEER? Dan zoeken wij JOU!

Jij bent in een 2 weken op 2 weken af schema in de Offshore industrie aan het werk bij een van de grootste offshore spelers van de Noordzee. In jouw rol van Operator E&I technician, ben jij bezig met zowel Operator werk als E&I werk.
De operator wordt ingezet op satellieten en hoofdplatformen op de Noordzee. Op een satelliet bestaat het productieproces uit het scheiden en drogen van gas. Compressie is ook nodig voor het transport van het gas. Deze verwerking wordt bestuurd vanuit de centrale controlekamer op het hoofdplatform. De operator zorgt ervoor dat het proces blijft lopen en storingen herkent. Doordat jij een dubbelfunctie heb weet jij ook hoe je deze storingen moet verhelpen.

Dit alles wordt gemeten met gespecialiseerde elektronische meetapparatuur en kalibratie-apparaten. De E&I technicians worden ondersteund door de engineering afdeling onshore en externe specialisten. Hierbij staat Veiligheid en continuïteit hoog in het vaandel en ben jij als Operator E&I Technician verantwoordelijk, dat dit elke dag wordt nageleefd.
Ben jij een echte techneut en hou je ervan om de mouwen op te stropen en samen met je team elke dag weer topprestaties te leveren? Beschik jij over brede kennis van: Diesel- gasmotoren, gasturbines, compressoren, elektrische installaties, DCS- systemen, meet en regelsystemen? Solliciteer dan snel! En wie weet wordt JIJ snel gebeld door onze recruiter Scott Hordijk. 

Job requirements

  • Minimaal 1 jaar ervaring als elektromonteur in de zware industrie, maritiem of offshore industrie
  • Diploma MBO-4 richting Elektrotechniek
  • Een NEN 3140 certificaat
  • Je bent leergierig en je hebt zin in jouw traject om de operator skills te leren en toe te passen
  • Ambitie om het beste uit jezelf te halen
  • Ervaring met PLC’s en Safeguarding systemen is fijn

Our offer

  • Een interessante en complexe werkomgeving in een open en prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Werken met een schitterend uitzicht op de Noordzee
  • Verdere details worden besproken in een persoonlijk gesprek

Company description

Oceanwide werkt vanuit Den Helder, Rotterdam en Vlissingen en is actief over de hele wereld met hoofdkantoren in Nederland en de USA. Met diverse eigen operationele- en wervingskantoren ondersteunen wij de activiteiten van Oceanwide breed . Met ons kantorennetwerk en ons netwerk aan wervingsagenten zijn we in staat om de beste dienstverlening aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Oceanwide mag zich een van de marktleiders noemen met specialisaties in de Offshore Olie & Gas / Offshore Wind / Onshore Staffing & Maritieme posities. 

Do you have questions about this vacancy?

Scott Hordijk can tell you all about it.

Apply for this job

Relevant vacancies

Offshore Operator Monteur

Den Helder

Oil & Gas, Production

Fixed Rotation

€3800 - €4900

Decontaminatie medewerker / Industriële reiniging

Beverwijk

Oil & Gas, Production

€2358 - €3103

Engineer - Mechanical Static Discipline

's-Gravenhage

Oil & Gas, Production

Take a look at all our vacancies in
Oil & Gas

Vacancies Create JobAlert